Tala Fou |Na sainia e Mingke ma Jiuding se Maliega Felagolagomai mo le Double Belt Press

A'o lalata mai le Tausaga Fou a Saina, ua fiafia Mingke e sainia le konekarate mo le poloketi o le faʻapipiʻi fusi lua e sili atu i le sefulu miliona RMB.

I le tali atu i le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia, aemaise lava i lalo o le masani masani o mea fou tuʻufaʻatasia mama, Mingke manuia atinaʻe ma faʻalauiloa le masini fou tuʻufaʻatasia gaosiga faʻatasi ma Jiuding Group ona o le tele o tausaga o suʻesuʻega ma atinaʻe i luga o meafaigaluega autu.O lenei ituaiga fou o meafaigaluega su'esu'e ma atina'e e fa'atumuina le avanoa i maketi i totonu o le atunu'u.

信截图_20220125155802

Jiangsu Jiuding New Materials Co., Ltd. (ua taʻua o Jiuding i le atoatoa, faʻailoga oloa: 002201), na faʻatūina i le 1994, faʻapitoa i le gaosiga ma le faʻatauina o filo filo tioata, ie & oloa ie, ma tioata faʻamalosia oloa palasitika. .O se fale gaosi oloa fiberglass tele-tele ie, fa'atau oloa fa'alava tioata mo uili olo fa'amalosia, ma le fa'avae loloto o le gaosiga o oloa fiber tioata i Saina.O se faiga faʻapitoa e aofia ai le sili atu i le 300 tekinolosi faʻapitoa, 7 o oloa a le kamupani o loʻo faʻamauina o ni oloa fou autu a le atunuʻu, ma le 9 o loʻo faʻamauina o ni oloa maualuga-tech i le Itumalo o Jiangsu;ma Jiuding e sili atu i le 100 oloa (tekinolosi) pateni.

O le filifiliga a tagata fa'atau e lagona ai e le aufaigaluega uma a Mingke le fa'aaloalo ma le mimita.O le a matou tumau faamaoni i o matou faamoemoega muamua, faia ma le atamai, ma faʻamalosia tagata faʻatau i pisinisi eseese, e pei o laupapa faʻavae, vailaʻau, meaʻai ma pisinisi paʻu.


Taimi meli: Ian-26-2022
  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • Maua se Fa'amatalaga

    Auina mai lau savali ia i matou: